YOZGAT / ÇEKEREK - Osman Durmaz Fen Lisesi

Osman Durmaz Fen Lisesi

OKUL 03544682618
Adres
BAĞLARBAŞI MAH. ADNAN MENDERES CAD. OSMAN DURMAZ FEN LISESI BLOK NO 31 ÇEKEREK / YOZGAT
Vizyon
Türk Milli Eğitiminin Amaçları doğrultusunda; geçmişi ve bugünü bütünleştirerek geleceğe ışık tutan,değişimini yaşayarak nitelikli kadrolar oluşturmaktır. Eğitim-öğretimde, üniversite başarısında, milli ve manevi değerlerin temsilinde, ilimizin en önde gelen okulu olmak.
Misyon
Biz Osman Durmaz Fen Lisesi olarak bütün öğrencilerimizin eğitim ve öğretimlerini sağlayarak onların bilgili becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine imkan ve fırsat tanıyarak; Yüksek öğretim kurumlarına öğrenci hazırlamak, Öğrencilerine çağın gerektirdiği bilgi, beceri, tutum ve davranışları kazandırmak. Ortaöğretim düzeyinde ortak bir genel kültür vermek, Dünyadaki gelişme ve değişmeleri izleyebilecek düzeyde yabancı dil öğrenmelerini sağlamak, Öz güven, öz denetim ve sorumluluk duygularının geliştirilmesi, her bireyin farklı ve ayrı bir değer olduğu ve ekip çalışmasıyla ortak başarının elde edilmesinde önemli katkı sağlayacağı inancının verilmesine yönelik çağdaş bir eğitim ortamı hazırlamak için varız.
Başarılar
2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı -> Okulun YGS/LYS Başarı Durumu: %98 - %76.69 LYS’de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %76.99 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı ->
Ders Başlama Saati: 8.30 Ders Bitiş Saati: 16.00
Kalorifer (kömür)
-İngilizce -Almanca
Adres:Bağlarbaşı Mah. Adnan Menderes Cad. No:31 Çekerek
Okul servisimiz yoktur.
Çekerek/Merkez
İlçe Merkezindedir. İle 90 km mesafededir.
%98 - %76.99
%76.99
voleybol,tiyatro, pansiyon öğrencilerine yönelik el sanatları
bilim fuarı